Netapp E series                    


NetApp E2700-storagesystemen zijn betaalbare en efficiënte blokstoragesystemen met een uptime van 99,999%.
 
 
Het betaalbare NetApp® E2700-storagesysteem biedt SAN-storage voor gemengde workloads voor algemeen gebruik door het MKB en externe vestigingen of filialen. Kies uit drie systemen (4U/60, 2U/24 en 2U/12) en drie connectiviteitsvormen (FC, iSCSI of SAS). De E2700 kan worden geïntegreerd in VMware®, Exchange, SQL en Oracle®-systemen om doorlopend management en onderhoud te minimaliseren.

 U krijgt de meest efficiënte performance voor een groot aantal storageomgevingen met gemengde workloads, inclusief databases, e-mail, streamingvideo en disk-to-disk backup/archivering.

 Verminder de kosten en complexiteit van het management van grote hoeveelheden data via een configureerbare, gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren architectuur.
Stroomlijn hoge performance met minimale latency, grote bandbreedte en veel IOPS.
Breid de capaciteit tijdig uit om de groei van uw bedrijf op te vangen.

 De E2700 is uitgerust met de robuuste, gebruiksvriendelijke SANtricity® Storage Manager-software. Deze krachtige en intuïtieve software-interface biedt efficiënte performance, dynamische diskbalancering, RAID-management, intelligente cache en uitgebreide dataprotectie, inclusief datareplicatie en disasterrecovery.
  
Belangrijkste punten:  Disk-I/O maximaliseren met een snelle en efficiënte blokstorage-architectuur.
Data voor intensieve applicaties continu en op hoge snelheid lezen en schrijven.
Profiteren van hoge betrouwbaarheid en 99,999% uptime met een beproefde architectuur.
Uitbreiden tot 192 disks dankzij het modulaire ontwerp van de E2700.
Integreren via diverse hostinterfaces, disktechnologieën en diskshelves.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 030 - 24 13 130, mailen naar info@storagemanagement.nl of u vult het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga naar contact

Website bouwer SiteToGo